2 липня 2019 року в Україні відбувся перший GLOBAL G.A.P Tour, організований Проектом USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» у партнерстві з компанією «Сингента Україна». Учасники туру відвідали наш ягідний кластер Агровесна, та побачити всі процеси виробництва, які наближені до стандартів GLOBAL G.A.P у практичній реалізації.

Міжнародна сертифікація GLOBAL G.A.P. є показником не лише якості продукту, а і відповідального ставлення компанії до працівників, землі та процесу виробництва, «є експортним квитком для виробника і чудовою інвестицією в підвищення ефективності бізнесу».

Нам особливо приємно було зустрічати GLOBAL G.A.P Tour на території нашого кластеру, так як в цьому році, за методологічної підтримки Проекту USAID ми прийняли рішення розпочати процедуру отримання сертифікату  GLOBALG.А.Р, запускаємо роботу над удосконаленням внутрішніх процесів та готові до впровадження вимог міжнародного стандарту у своїй господарській діяльності, що дасть можливість нашому підприємству вийти на новий рівень.

Учасники туру мали можливість оглянути наші поля та насадження, новий холодильник , техніку та містечко-гуртожитки, після чого на делегатів чекав обід та дегустація суниці. Гості покинули територію кластеру в гарному настрої та з приємними враженнями.