Продовжуючи успішний досвід минулих років, ТОВ «Агрофірма «Весна-2011» провела практичний бізнес-тур на території свого господарства, який відбувся 22 травня в рамках Десятої міжнародної конференції «ягоди України – 2019: заморозка та свіжий ринок». Організатором конференції незмінно виступив проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Територію ягідного кластеру відвідали понад 100 чоловік з України та делегати іноземних країн з Боснії та Герцеговини, Грузії, Молдови, Німеччини, Сербії, Таджикистану та Узбекистану. Основна аудиторія делегації – виробники ягід, переробні підприємства, представники гуртових компаній та роздрібних мереж, постачальники саджанців та агрохімії.

Екскурсійна програма складалася з огляду полів та насаджень, діючого холодильника, техніки, містечка-гуртожитки та огляду нового холодильника. Після чого на делегатів чекала дегустація полуниці та фуршет.

Учасники бізнес-туру ознайомилися з інфраструктурою ягідного кластеру, з виробничими процесами вирощування суниці, лохини, малини, смородини, доробки та упаковки свіжих ягід, мали можливість поспілкуватися з виробниками кластеру та командою ТОВ «Агрофірма «Весна-2011» директором кластеру Ткачуком Олександром Анатолійовичем та отримали детальну інформацію по веденню плодово-ягідного бізнесу. Представники делегації, які вже не вперше приймають  участь в цьому заході, змогли на практиці побачити всі зміни та нововведення кластеру, і, з їх слів, позитивний результат стратегії розвитку компанії є очевидним.